De kracht van een goeie review

 

We worden er allemaal mee doodgegooid als we wat besteld hebben op het internet: vragen om een Review over de producten die we hebben aangeschaft. De ergernis die het bij mijzelf veroorzaakt maakte dat ik me voornam om nooit aan die "gekte" mee te doen. Nooit zou ik mijn klanten "stalken" met vragen om een review voor Karitree producten, nooit zou ik ze lastig vallen met emails waar zij niet beter van worden!

Hoe erg moet ik daar nu van terugkomen. Hoe goed zie ik nu dat een goeie review van je klanten andere mensen over de streep kan halen als ze nog twijfelen of ze het desbetreffende product willen aanschaffen, misschien omdat ze het nog niet kennen, of omdat ze een dergelijk product nog niet eerder geprobeerd hebben of gewoonweg omdat ze niet zeker weten of ze de website wel kunnen vertrouwen.

Hoe goed zie ik nu dat je in deze tijd zonder reviews een volle stap achterloopt op de websites die er wel aan doen. Als je een beetje boven het maaiveld uit wilt komen, is de mogelijkheid tot het geven van Review wel het minste wat je kunt doen.

Een goeie review doet nog meer. Tenminste, met mij! Iedere keer als ik een goeie review lees over onze Karitree producten, maakt mijn hart een sprongetje van blijdschap. Onze producten worden met zoveel zorg en liefde gemaakt, dat elke review voelt als een persoonlijk compliment en daar kunnen we er niet genoeg van krijgen, toch?

Dus geven we aan iedereen de mogelijkheid om op de website een review te geven over onze Karitree producten, maar dan ook aan iedereen. Ik ben niet op zoek naar louter en alleen complimentjes over de Karitree producten, ik sta ook zeker open voor kritiek! (zolang die opbouwend is :-)

Dus mensen, laat weten wat je van onze Karitree producten vindt.

Op de productpagina's vind je onderaan elke pagina de mogelijkheid om het te doen.

Alvast superbedankt!!

 

1 reactie

Sacha metselaar

Droge handen , lippen, voeten , pure en eerlijke Shea , heerlijke producten genieten met Karitree 👍😊

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd